0495 76 01 05
016 48 12 66

Schilder Willy Roosen: geef kleur aan uw woning, binnen en buiten

Schilder Willy Roosen is al jaren een betrouwbare partner in regio Leuven. Samen met zijn drie medewerkers staat hij telkens opnieuw voor een perfecte oplevering. Zowel bij schilder-, behang- en vloerbekledingswerk als bij de bouwprojecten die hij als aannemer coördineert.

 

Al uw schilderwerk in ervaren handen

Zien uw muren er afgeleefd en flets uit? Of hebt u gewoon zin in een nieuw kleurtje? Schakel Willy Roosen dan in. Hij en zijn team schilderen zowel uw binnenmuren als uw gevel. Én uw raamkozijnen. Kortom: voor al uw schilderwerk bent u bij Willy Roosen aan het juiste adres. Zijn succesrecept voor een geslaagd project? Helder overleg bij de start, en een piekfijne afwerking aan de finish.

 

Van ruwbouw tot droomhuis

U schakelt Willy Roosen ook in als aannemer bij uw renovatiewerk. Zodra de ruwbouw er staat, neemt hij de volledige coördinatie van de afwerking op zich. Van pleisterwerk tot eindafwerking! Zo hebt u één betrouwbaar aanspreekpunt tijdens uw renovatie.

 

Thuis in groot-Leuven

Woont u in of rond Leuven? Dan staat Willy Roosen snel bij u aan de deur. Bovendien heeft hij een uitgebreid netwerk in de streek. Zo vindt u meteen de geschikte partners om uw projecten tot een vlekkeloos einde te brengen.

Vraagt u zich af hoe snel Willy Roosen bij u aan de slag kan? Neem dan nu vrijblijvend contact op. Bel 0495 76 01 05 of mail schilder-behanger@willyroosen.be.

Schilderwerken binnen & buiten

Schilderen

Schildersbedrijf

Verven

Behangwerken Glasvezel

Vloerbekleding

Laminaat

Kleur advies

Gratis offerte

Zelfwerkende patroon

37 jaar ervaring

 Bereken route